Poëtische zomeravond 29 juni

We organiseren op donderdag 29 juni een poëtische rondwandeling langs de beelden. Dorpsgenoot en neerlandicus Jos Nijhof heeft zich laten inspireren door de kunstwerken in de Heemtuin. Bij ieder beeld draagt hij een toepasselijk gedicht voor van Nederlandse dichters. Daardoor kijk je als luisteraar ook weer met een nieuwe blik naar de beelden. Daarnaast geven bestuursleden van Stichting Kunst in de Heemtuin en enkele kunstenaars een korte toelichting bij de beelden.

Het belooft een bijzondere avond te worden waarin we in de groene omgeving van de Heemtuin kunnen genieten van de combinatie van beeld en woord. De rondwandeling begint om 20.00 uur bij atelier De Lange Akker aan de Persant Snoepweg 1. De wandeling duurt tot ongeveer 21.30 uur. Wie met de auto komt, kan het beste om de hoek parkeren aan de Van Diepeningenlaan.

U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen aan info@kunstindeheemtuin.nl

Er zijn geen kosten aan verbonden, een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.