Poëzieavond 10 juli

Deze poëtische rondwandeling moeten we door het natte weer helaas uitstellen. Een nieuwe datum is nog niet bekend.

Op woensdag 10 juli organiseren we een poëtische rondwandeling langs de beelden in de Heemtuin in park De Houtkamp. Dorpsgenoot en neerlandicus Jos Nijhof heeft een selectie gemaakt van werken van Nederlandse dichters. Hij draagt bij ieder beeld een toepasselijk gedicht voor. Daarnaast geeft Aris de Bakker, projectleider van Stichting Kunst in de Heemtuin, een korte toelichting bij de beelden.

Het belooft weer een bijzondere zomeravond te worden, waarbij we in het groen van de Heemtuin kunnen genieten van de kracht van beeld en woord. We beginnen om 20.30 uur bij atelier De Lange Akker aan de Persant Snoepweg 1. De wandeling duurt tot ongeveer 22.00 uur. Opgeven kan door een mailtje te sturen aan info@kunstindeheemtuin.nl

Er zijn geen kosten aan verbonden, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.