Poëziemiddag UITGESTELD

Tijdens de kunstroute Leiden waren twee activiteiten gepland. Op zaterdag 22 september is een workshop ‘Kunstig Huis’  georganiseerd voor jong en oud. De poëziemiddag op zondag 23 september wordt uitgesteld vanwege de slechte weersvoorspellingen.

Net als de afgelopen jaren doet Kunst in de Heemtuin mee met de Kunstroute Leiden. Tijdens dit weekend is op 76 locaties in en rond Leiden beeldende kunst in alle soorten en maten te bezichtigen. In de Leiderdorpse Heemtuin is onder andere werk te zien van de Leidse kunstenaar Mary Geradts.

Speciaal voor dit weekend is de beeldententoonstelling in de Heemtuin langer open, beide dagen van 12 tot 17 uur.

 

Workshop ‘Kunstig huis’ op zaterdag 22 september

Op zaterdagmiddag 22 september vanaf 13 uur tot 17 uur verzorgen Natascha Morsink en Petra Knötschke van OPEN ‘bondgenootschap in de kunst’  een workshop. Onder de noemer ‘Kunstig huis’ bouwen zij een kunsthuis van allerlei materialen. ‘We weten niet hoe het eruit gaat zien, maar wel dat het aan de wensen en dromen van de bouwers voldoet.’ Kinderen en volwassenen zijn van harte uitgenodigd om mee te helpen timmeren, boren en plakken en zo een groot kunstwerk te maken voor mens en dier. De workshop vindt plaats bij de ‘gouden boom’ op de Waterschapsheuvel, vlak achter de gerenoveerde speeltuin in park de Houtkamp.

Poëziemiddag op zondag 23 september AFGELAST

Vanwege de slechte weersvoorspellingen hebben we besloten de poëziemiddag niet door te laten gaan op zondag 23 september. We zoeken naar een andere datum.

Kunstroutweekend 2017