Zomeractiviteiten

In het kader van de Leiderdorpse zomeractiviteiten organiseren we vier bijeenkomsten voor wie het leuk vindt om meer te weten te komen over de kunst in de Heemtuin. U krijgt eerst een inleiding over de bijzondere beleving van buitenkunst en welke beelden, en van wie, er dit jaar in de Heemtuin staan.  Ook het thema van de tentoonstelling wordt toegelicht: Chaos in Orde. Een tijdje daarna wordt er onder leiding van de projectleider een rondleiding langs de beelden gehouden.

De bijeenkomsten zijn ook los van elkaar te bezoeken.  Kortom, als je meer wilt genieten van de kunst in de Heemtuin, doe mee en meld je aan door een mailtje te sturen aan: info@kunstindeheemtuin.nl. Bijdrage kosten: € 5,-

 

Data:

Woensdag 4 juli 14.00 – 16.00 uur: inleiding door Theo de Bruin bij Pluspunt, Splinterlaan 156

Woensdag 11 juli 14.00 – 16.00 uur: rondleiding door Aris de Bakker in de Heemtuin

Woensdag 1 augustus 14.00 – 16.00 uur: inleiding door Theo de Bruin bij Pluspunt, Splinterlaan 156

Woensdag 22 augustus 14.00 – 16.00 uur: rondleiding door Aris de Bakker in de Heemtuin

 

Zomer Heemtuin Tekenen

Daarnaast verzorgt beeldend kunstenaar en docent Tineke Jacobs een tekencursus in de Heemtuin op maandag 6 augustus van 13.30 – 16.00 uur.

We gaan de wilde bloemen, de volle kleuren, de lijnen en vormen van het Heemtuin-landschap tekenen! Beginners en gevorderden zetten een schets of toets op, en vervolmaken die dan met uitbundig kleurgebruik.

Meenemen: Stevige ondergrond om op te tekenen en iets om evt.op te zitten. Kosten € 7,50. Opgeven voor 1 augustus via leiderdorp@bplusc.nl of aan de balie bij BplusC Bibliotheek Leiderdorp. U krijgt een bevestiging.

Locatie: Heemtuin Leiderdorp, a.u.b 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn. We verzamelen bij de ingang van de Heemtuin aan de van Diepeningenlaan.
Tijd: 13.30 – 16.00 uur

Let op: Bij slecht weer is de workshop in de bibliotheek.

Klik hier voor meer informatie op de website van BplusC.