Opening tentoonstelling

Wethouder Jeff Gardeniers opent de tentoonstelling ‘Heemtuin Verbeeld XI’ op zaterdag 26 mei om 15 uur.
Na de opening (bij de ‘gouden boom’ op de Waterschapsheuvel) bent u van harte uitgenodigd voor een uitgebreide rondleiding langs de beelden. Alle kunstenaars zijn zelf aanwezig om een toelichting te geven op hun werk. Dat geeft een unieke mogelijkheid om ‘het verhaal achter de beelden’ te horen.

De rondleiding wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Het thema dit jaar is ‘Chaos in orde’.

Dorothé Arts, Jeannette Efraïm, Mary Geradts, Remy Habets, Hans van Lunteren, Open (Natascha Morsink & Petra Knötschke), Robert Pennekamp, Willem Speekenbrink en Patrick Visser exposeren sinds half april werk in het ‘oude deel’ van de Heemtuin.

Imke Beek, Bart Ensing, Arjen Lancel en Vgto maken op vrijdag 25 mei ter plekke een werk in de Heemtuin, bij de Waterschapsheuvel.

Alle beelden zijn nog te zien tot eind oktober.