Nieuwe beelden geplaatst

De eerste nieuwe beelden zijn op woensdag 18 april geplaatst in de Heemtuin. Alle beelden hebben een relatie met het thema ‘Chaos in orde’, dit jaar uitgangspunt voor de beeldententoonstelling. Wie wandelt in de Heemtuin, kan zo niet alleen genieten van de ontluikende natuur, maar wordt ook verrast door de nieuwe kunstwerken.

De beelden die nu geplaatst zijn in het ‘oude’ deel van de Heemtuin langs de Persant Snoepweg zijn gemaakt door Patrick Visser, Mary Geradts, Hans van Lunteren, Open (Natascha Morsink en Petra Knötschke), Jeannette Ephraïm, Remy Habets, Robert Pennekamp, Dorothé Arts en Willem Speekenbrink.

In mei maken nog vier kunstenaars ter plekke een werk rondom de Waterschapsheuvel tijdens een ‘Open atelier’. De officiële opening van de tentoonstelling is op zaterdag 26 mei.