Workshop herfstvakantie

Takken, kastanjes, eikeltjes en blaadjes: daar gaan kinderen van 4 tot 12 jaar mee aan de slag tijdens de workshop met ‘vrolijke vindsels’ van kunstenaar Joke Schoneveld. De workshop is op zondag 22 oktober van 14.00 tot 16.30 uur in het Milieu Educatief Centrum (MEC) in de Sterrentuin,┬áVan Diepeningenlaan 110 in Leiderdorp. Deelname is gratis.

Joke vertelt: ‘Het is herfst, alle weertypes komen voorbij, blaadjes vallen van de bomen. Na een goede herfststorm is er nog veel meer te vinden. Met deze ‘vrolijke vindsels’ gaan we op 22 oktober aan de slag. Je mag alles wat je in het bos vindt gebruiken. Met behulp van touw, klei, ijzerdraad en pretoogjes maken we er een vrolijke middag van.’

Workshop
Het is vrije inloop, je kunt een uurtje (of langer) meedoen en dan weer weggaan. Deelname is gratis. Wel horen we graag even of je komt via info@kunstindeheemtuin.nl

 

mec workshop Joke Schoneveld